Klanten aan het woord:

N.

Hallo Els, ik wil je nog graag bedanken voor onze aangename opruimsessie. Het was echt een toffe ervaring en je hebt me heel wat praktische tips gegeven. Dankzij jou is er weer wat orde in de chaos gekomen en heb ik eindelijk de stap genomen om afscheid te nemen van wat overbodige spulletjes. Het is waar wat ze zeggen: "orde in je kasten, geeft ook rust in je hoofd".

Foto van een rommelige kast en een propere kast
K.

Els zette mij aan het werk, meer bepaald denkwerk. Door de juiste vragen te stellen, gaf ze me een flinke duw in de rug om knopen door te hakken en dingen een plaats te geven, al dan niet in de vuilnisbak. Mijn chaotisch kunstenaarsatlier is nu een gebruiksvriendelijke werkplaats. De tips van Els maken het makkelijk om orde in mijn materiaal te bewaren zodat er plaats in in de chaos in mijn creatief werk.

Foto van een rommelige werkplaats en een propere werkplaats
R.

Ik ken Els via de school van mijn zoontje. Toen ze mij vertelde dat ze Professional Organizer is, was ik dadelijk benieuwd en geïnteresseerd. Ik maakte een eerste afspraak om mijn bureau aan te pakken, want die zorgde af en toe wel eens voor felle discussies met mijn echtgenoot. Het resultaat na de eerste opruimsessie: drie volle dozen papier om weg te doen, 1 doos met herinneringen die ik graag wilde bewaren, een doos voor de kringloopwinkel en een doos met spullen die ik persoonlijk wou wegschenken. Zelf gooide Els niets weg, dat liet ze aan mij over. Ze stelde regelmatig kritsche vragen "Ga je dat ooit nog gebruiken? "kan je dat ook op het internet terug vinden?" 'Ooit is nooit" is één van haar vaste slogans en dat klopt! Als ik blijf hardop zeggen "ooit, op een dag begin ik eraan" dan zal die dag waarschijnlijk nooit komen....." Dan blijft die bureau een steeds groter wordende pijnplek....... dat wil ik voorkomen! Bedankt Els voor je duwtje in mij rug.