Trajecten:

Inspiratie moment

Inspiratie moment

Op dit inspiratiemoment ontdek je drie eenvoudige strategieën waarmee jij een warm nest kan creëren voor je gezin maar ook voor jezelf. Een warm nest bij je thuis zodat je tot rust komt na een drukke werkdag, waar geen (of toch weinig) rondslingerende spullen liggen, waar je aandacht gaat naar je gezin en niet naar huishoudelijke klussen. Ben jij een werkende mama met kinderen tussen 0 en 18 jaar? Ben jij op zoek naar een haalbaar evenwicht tussen huishouden, werk en vrije tijd?Wil jij graag een warm nest maken voor je gezin , maar evengoed voor jezelf? Dan is dit inspiratiemoment iets voor jou!
Elke woensdag in september telkens van 9u tot 12u cc Zwaneberg te Heist op den Berg. 35 euro pp inclusief drie unieke stappenplannen, drankje, mogelijkheid tot aankoop van mijn boek "een warm nest"

Inschrijven via info@elsheremans.be

Rust & ruimte in je huis

minimaliseer project

Minimaliseer traject waarin je , samen met drie andere mama's, aan de hand van een stappenplan ontdekt hoe je spullen kan loslaten. Hierdoor zal je ruimte creëren in jouw nestje , waardoor je tot rust kan komen. Dankzij dit traject leer je ontspullen, zodat je ontdekt wat voor jou écht belangrijk is in je leven
De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagvoormiddag van 9u-12u in cc Zwaneberg te Heist op den Berg. Ze starten op zaterdag 16 september. De laatste les is op zaterdag 20 november 2021
Prijs : 300 euro per persoon. Voor deze investering krijg je waardevolle inzichten, een heleboel praktische tips zodat je zelf aan de slag kan gaan thuis, met hulp van een werkboek én persoonlijke online support.

Inschrijven via info@elsheremans.be. Je ontvangt een bevestigingsmail met betaalgegevens binnen de twee dagen.

Individuele begeleiding

Individuele traject

Heb je nood aan een persoonlijke aanpak? Ik kom graag bij jou thuis langs om samen te bekijken waar het schoentje wringt. Stap voor stap begeleid ik jou in het overwinnen van jouw persoonlijke valkuil, het loslaten van spullen, vastgeroeste gewoontes en principes en het creëeren van rust en ruimte bij jou thuis. Op jouw tempo op jouw manier maar met mijn steuntje in jouw rug. Samen lukt het ons vast en zeker om een blijvend positief resultaat te bekomen.

Meer info
Overwin je valkuilen

Workshop aan huis

Ik bied eveneens de mogelijkheid om workshops in persoonlijke groep (familie/vrienden/buren/collega’s) te boeken. We zoeken samen naar een geschikte datum. Jij zorgt voor een aantal gasten (minstens 3 max 8) en ik kom op de afgesproken dag en uur de gekozen workshop brengen bij jou aan huis.

Meer info